Rob Langendoen

nl.linkedin.com/in/roblangendoen/nl

Rob heeft meer dan 25 jaar ervaring als Directeur en Senior Manager bij verschillende Nationale en Internationale ondernemingen in Retail en Industriële toelevering en is sinds 2005 zelfstandig ondernemer.

Rob Langendoen is geaccrediteerd associate van het Institute for Independent Business. Hij is vanuit een werktuigbouwkundige achtergrond de commercie in gegaan en heeft gestudeerd bij Business School Nederland en de Stockholm School of Economics, IFL Executive Education.

Rob Langendoen is een ondernemer die gaat voor het beste resultaat voor zijn klanten. Het ontwikkelen van een succesvolle strategie, verkoopconcepten, succesvolle verkoopteams, Coaching en Management ontwikkeling behoren tot zijn sterke punten.

 

Jacqueline Freriksen

nl.linkedin.com/in/jacquelinefreriksen/nl

Jacqueline is de administratieve duizendpoot en financieel specialist binnen ons bedrijf. Na jarenlang de scepter te hebben gezwaaid over de algehele boekhouding van verschillende middelgrote MKB bedrijven in de woningbouw, veevoedersector, champignonteelt en zakelijke dienstverlening is zij haar eigen bedrijf gestart onder de naam Forza Administratieve Service. Het opzetten, ontwikkelen en reorganiseren van een complete (financiële) administratie kent voor haar geen geheimen.

Wat Forza Administratieve Service voor u kan betekenen? Kijk op de pagina administratieve service.